ΠΑΡΟΧΕΣ

Δύο από τα 4 διαμερίσματα βρίσκονται στο ισόγειο δίνοντας άμεση πρόσβαση στους ενοίκους τους στο χώρο της πισίνας ενώ τα άλλα 2 διαμερίσματα που βρίσκονται στον πρώτο όροφο δίνουν την αίσθηση της μεγαλύτερης ιδιωτικότητας αλλά την μοναδικότητα της θέας από ψηλά, θυμίζοντας ελληνικό μπαλκόνι που αγναντεύει το Ελληνικό πέλαγος.

 

Ο εσωτερικός διάκοσμος έγινε με σκοπό την άνεση και την ηρεμία ενώ κατασκευαστικά υπηρεσίες όπως αυτόνομο a/c κλιματισμο σε κάθε δωμάτιο είναι στη διάθεσή σας. Στρώματα όπως MEDIA STROM σειρά OPTIMUM και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας προσφέρονται για την ξεκούραση των επισκεπτών μας.

 

Η κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις μικροσυσκευές (nespresso, βραστήρας, φρυγανιέρα, μηχανή γαλλικού καφέ) αλλά και με υψηλής τεχνολογίας συσκευές της εταιρείας BOSCH, όπως ψυγειοκαταψύκτης, επαγωγική ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο ρούχων είναι στη διάθεσή σας ώστε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας την απαραίτητη καθημερινή φροντίδα.

 

Το μπάνιο δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας με μπαταρίες GROHE & είδη υγιεινής VILLEROY & BOCH.

 

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα διαστάσεων 16x4 μ. με σύστημα θαλασσινού νερού.*

 

Χώροι στάθμευσης βρίσκονται εντός της ιδιοκτησίας σε σημεία που ελέγχονται με σύστημα ασφαλείας για τη μεγαλύτερη ασφάλειά σας.

 

Η πρόσβαση στο χωριό είναι μόλις 5' με τα πόδια, το ίδιο και στις 2 κοντινότερες παραλίες. Σε αποστάσεις 10 - 15' μπορείτε να βρεθείτε σε κοντινά χωριά ή εξωτικές παραλίες για να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και το καλό φαγητό.

 

 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των συστημάτων θαλασσινού νερού είναι ότι έχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα χλωρίου από τα παραδοσιακά συστήματα χλωρίου και δεν απαιτούν σκληρές χημικές ουσίες. Ως αποτέλεσμα, το νερό είναι πιο ήπιο για το δέρμα, τα μάτια και τα μαλλιά σας και δεν ξεθωριάζει τα μαγιό ή τις πετσέτες όπως κάνουν οι πισίνες χλωρίου. Tα μαλλιά σας είναι απίθανο να πρασινίσουν από το κολύμπι σε μια πισίνα με θαλασσινό νερό. Ούτε το μαγιό σας θα ξεβάψει.

 

Οι πισίνες με θαλασσινό νερό είναι προσφέρουν κάτι ανάμεσα στο κολύμπι στη θάλασσα και στο να κάνετε ένα αλατόλουτρο στο σπίτι.

  • Βοηθά στην προώθηση της υγιούς αναπνοής και στη μείωση των αλλεργικών προβλημάτων.
  • Μπορεί να λειτουργήσει ως απαλός απολεπιστικός παράγοντας.
  • Είναι πιο ήπιο για τα μάτια και το δέρμα σας.
  • Μπορεί να μειώσει το στρες και το άγχος.
  • Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας υγρασίας του σώματος.
  • Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των πονεμένων μυών και αρθρώσεων.
  • Είναι καλύτερο για το περιβάλλον.